Wijzigingen doorgeven

De verzekeringsnemer kunt u alleen wijzigen als uw auto op een andere naam is geschreven. De verzekering staat bij ons namelijk altijd geregistreerd op naam van de regelmatige bestuurder van de auto. De enige uitzondering op deze regel zijn partners woonachtig op hetzelfde adres.

U kunt doorgeven dat u een andere auto heeft gekocht door contact op te nemen via 088-0159301. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00-20.00 uur en op zaterdag van 09.00-18.00 uur.

U kunt uw dekkingswijziging doorgeven via dit formulier of door contact op te nemen via 088-0159301. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00-20.00 uur en op zaterdag van 09.00-18.00 uur.

U kunt uw betalingstermijn wijzigen via dit formulier of telefonisch via 088-0159301.

Om uw adres te wijzigen kunt u dit formulier invullen of een e-mail sturen naar service@ikrijverzekerd.nl. 

U kunt uw rekeningnummer wijzigen via dit formulier of door een scan/foto van uw bankpas te e-mailen naar service@ikrijverzekerd.nl. Wij wijzigen uw bankrekeningnummer dan per direct.

De beëindigingskosten bedragen €15,00 exclusief assurantiebelasting. Deze proberen wij áltijd te verrekenen met de premie die u mogelijk al teveel heeft betaald. 

Heeft u vragen over uw polis, premie en/of betalingen? Dan kunt u een mail sturen naar service@ikrijverzekerd.nl. Heeft u een vraag over een schade of wilt u een schade melden per mail? Dan kunt u een mail sturen naar schade@ikrijverzekerd.nl

Als u de auto heeft verkocht zien wij graag een foto/scan van het vrijwaringsbewijs per mail tegemoet (service@ikrijverzekerd.nl). Zonder dit bewijs kunnen wij uw verzekering niet stoppen. U dient dit bewijs binnen 8 dagen naar ons te versturen.

Bij opschorting wordt de autoverzekering tijdelijk stopgezet en kunt u, wanneer u weer een andere auto koopt, deze doorgeven om direct weer gebruik te maken van ikRijverzekerd. Voor een opschorting worden door ons geen kosten berekend. Wel hebben wij een foto/scan van het opschortingsbewijs nodig. Deze kunt u mailen naar service@ikrijverzekerd.nl of u kunt dit via dit formulier doorgeven.

Binnen 8 dagen na de vrijwaringsdatum ontvangen wij graag het vrijwaringsbewijs per e-mail (service@ikrijverzekerd.nl). Binnen deze tijd kunnen wij uw polis nog per vrijwaringsdatum stoppen. Mocht u het pas later opsturen kunnen wij uw polis helaas alleen per datum stoppen dat u het doorgeeft.

Uw verzekering kan opgeschort worden als u een foto/scan het het opschortingsbewijs naar ons mailt (service@ikrijverzekerd.nl) of via dit formulier naar ons stuurt.

Het eerste jaar heeft u een jaarcontract. Dit betekent dat uw polis het eerste jaar niet gestopt kan worden zonder vrijwaringsbewijs. Na dit jaar heeft u één maand opzegtermijn vanaf het moment dat u het schriftelijk of per e-mail aan ons laat weten.

De beëindigingskosten bedragen €15,00 exclusief assurantiebelasting. Deze proberen wij áltijd te verrekenen met de premie die u mogelijk al teveel heeft betaald. In andere gevallen zullen wij deze eenmalig bij u incasseren. 

Uw verzekering loopt tot het moment dat u zelf de verzekering opzegt, om wat voor reden dan ook. Daarnaast stopt de verzekering als betaling uitblijft.

Als u de auto heeft verkocht zien wij graag een foto/scan van het vrijwaringsbewijs tegemoet via dit formulier of via service@ikrijverzekerd.nl. In het geval van overstap kunt u ook een e-mail sturen en dient u rekening te houden met een opzegtermijn van één maand na het jaarcontract.