Polisvoorwaarden

Polisvoorwaarden

Als u een autoverzekering wilt afsluiten kunt u kiezen uit drie verschillende basisdekkingen en voor één of meer aanvullende verzekeringen. Zo zorgt u ervoor dat de verzekering helemaal aansluit bij uw situatie.

Hieronder vindt u de ikRijverzekerd polisvoorwaarden.

buttonauto

buttonbestel

 

Verzekeringskaarten

Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de verzekering van ikRijverzekerd te vergelijken met andere aanbieders. Klik hier voor de verzekeringskaarten.

Productwijzers

Wij vinden het belangrijk dat u goed en objectief wordt voorgelicht. Daarom zijn er door het Verbond van Verzekeraars productwijzers opgesteld, waarin u precies kunt lezen wat er gemiddeld genomen onder een bepaalde verzekering valt.
Omdat ikRijverzekerd niet gemiddeld is, is het van belang dat u ook onze eigen polisvoorwaarden leest. Daarin staat precies hoe wij verzekeren. Klik hier voor de productwijzers.

Wijzer in geldzaken

Voor onafhankelijke betrouwbare informatie kunt u ook terecht op de website van Wijzer in geldzaken.

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. De reden? Het financiële inzicht van de Nederlanders vergroten, zodat consumenten beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen.