actie

Flinke kortingen op veilingen en gratis taxeren!

Voor onze nieuwe partneractie zijn wij een samenwerking aangegaan met Autorola: de marktleider in autoveilingen en -taxaties. Voor iedere klant die vanaf 1 november 2016 een autoverzekering bij ons afsluit ontvangt u een credit ter waarde van € 25,-.

 

Dubbele waarde in december

Een cadeautje van Autorola en ikRijverzekerd! Alle opgebouwde credits zijn in de maand december 2016 DUBBEL zoveel waard. Dat betekent:

  • 1 credit = 1 maand gratis autotaxaties met INDICATA
  • 4 credits = 200 euro korting per auto die geveild of gekocht wordt via Autorola

Na december zetten we de razendpopulaire actie met Autorola en INDICATA voort tot juni 2017.

 

Auto’s kopen en veilen met Autorola

Autorola is de beste en veiligste online autoveiling van Europa. Door het brede netwerk van particulieren, bedrijven en fleetowners biedt Autorola een unieke mogelijkheid voor het kopen van goede auto’s voor de handel. Lees hier alles over Autorola.

Inzicht in de markt met Indicata

Indicata is marktleider in slimme oplossingen voor onder andere de occasionmarkt. Zo heeft u niet alleen actueel inzicht in de prijs(-ontwikkeling) van uw eigen wagenpark, maar ook van het gehele Europese wagenpark. Lees hier alles over Indicata.

 

Spelregels

Voor iedere klant die bij ikRijverzekerd een autoverzekering afsluit ontvangt de aanbrengende partner een credit ter waarde van € 25,-.  Voor iedere credit wordt een unieke actiecode per e-mail verstuurd die eenmaal verzilverd kan worden. ikRijverzekerd brengt de deelnemende autobedrijven periodiek op de hoogte van het aantal opbouwde credits. Na het beëindigen van de actie zijn de niet verzilverde credits nog 3 maanden geldig.

Autoveilingen

De credits kunnen worden gebruikt om auto’s te kopen of te verkopen via de Nederlandse online autoveiling van Autorola. Per auto kunnen maximaal 4 credits (met een totale waarde van € 100,-) worden verzilverd. De verzilverde credits worden verrekend als korting op de in- en/of verkoopfee.

Taxaties en nog veel meer

De credits kunnen ook worden gebruikt om gratis gebruik te maken van INDICATA. Een slimme tool waarmee zeer interessante actuele informatie over gebruikte auto’s kan worden geraadpleegd. Tegen inlevering van 2 credits kan INDICATA 1 maand gratis worden gebruikt. Het abonnement stopt automatisch, maar kan indien gewenst worden verlengd. INDICATA zal hierover contact opnemen met het autobedrijf.

 

Hoe werkt het precies?

Lees hier hoe u vanaf 1 november 2016 gespaarde credits kunt verzilveren:

Klik hier voor uitleg over autoveilingen.

Klik hier voor uitleg over Indicata.