Opzeggen

U kunt doorgeven dat u een andere auto heeft gekocht door contact op te nemen via 088-0159301. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00-20.00 uur en op zaterdag van 09.00-18.00 uur.

De beëindigingskosten bedragen €15,00 exclusief assurantiebelasting. Deze proberen wij áltijd te verrekenen met de premie die u mogelijk al teveel heeft betaald. 

Als u de auto heeft verkocht zien wij graag een foto/scan van het vrijwaringsbewijs per mail tegemoet (service@ikrijverzekerd.nl). Zonder dit bewijs kunnen wij uw verzekering niet stoppen. U dient dit bewijs binnen 8 dagen naar ons te versturen.

Bij opschorting wordt de autoverzekering tijdelijk stopgezet en kunt u, wanneer u weer een andere auto koopt, deze doorgeven om direct weer gebruik te maken van ikRijverzekerd. Voor een opschorting worden door ons geen kosten berekend. Wel hebben wij een foto/scan van het opschortingsbewijs nodig. Deze kunt u mailen naar service@ikrijverzekerd.nl of u kunt dit via dit formulier doorgeven.

Binnen 8 dagen na de vrijwaringsdatum ontvangen wij graag het vrijwaringsbewijs per e-mail (service@ikrijverzekerd.nl). Binnen deze tijd kunnen wij uw polis nog per vrijwaringsdatum stoppen. Mocht u het pas later opsturen kunnen wij uw polis helaas alleen per datum stoppen dat u het doorgeeft.

Uw verzekering kan opgeschort worden als u een foto/scan het het opschortingsbewijs naar ons mailt (service@ikrijverzekerd.nl) of via dit formulier naar ons stuurt.

Het eerste jaar heeft u een jaarcontract. Dit betekent dat uw polis het eerste jaar niet gestopt kan worden zonder vrijwaringsbewijs. Na dit jaar heeft u één maand opzegtermijn vanaf het moment dat u het schriftelijk of per e-mail aan ons laat weten.

De beëindigingskosten bedragen €15,00 exclusief assurantiebelasting. Deze proberen wij áltijd te verrekenen met de premie die u mogelijk al teveel heeft betaald. In andere gevallen zullen wij deze eenmalig bij u incasseren. 

Uw verzekering loopt tot het moment dat u zelf de verzekering opzegt, om wat voor reden dan ook. Daarnaast stopt de verzekering als betaling uitblijft.

Als u de auto heeft verkocht zien wij graag een foto/scan van het vrijwaringsbewijs tegemoet via dit formulier of via service@ikrijverzekerd.nl. In het geval van overstap kunt u ook een e-mail sturen en dient u rekening te houden met een opzegtermijn van één maand na het jaarcontract.