Gratis juridisch advies

Gratis juridisch advies

Klanten met het ikRijverzekerd Service Abonnement kunnen onbeperkt gebruik maken van de complete professionele Juridische Adviesdesk van DAS voor eerstelijns advies.

Van een dreigend geschil met uw werkgever tot een geschil bij de aankoop van een fiets kunt u gebruikmaken van ‘DAS Toegang tot het recht’. DAS adviseert u per telefoon over wat de juiste reactie is op een (dreigend) juridisch geschil. Het gesprek is niet de inhoudelijke behandeling van het geschil.

Korting op Prepaid Rechtshulp

Mocht het telefonische advies niet voldoende zijn dan kunt u gebruikmaken van de Prepaid Rechtshulp van DAS. ikRijverzekerd klanten met een Service Abonnement ontvangen een aantrekkelijke korting op de standaardtarieven. Dat is mooi als er een inhoudelijke behandeling nodig is.

U profiteert dus van de zeer uitgebreide dienstverlening van DAS met een aantrekkelijke korting en weet van tevoren precies waar u financieel aan toe bent. Klik hier om de mogelijkheden van DAS Prepaid Rechtshulp te bekijken.

Juridisch advies nodig?

Voor juridisch advies kunt u terecht bij de DAS Juridische Adviesdesk. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur op telefoonnummer 020 – 6518815.

Niet eens met het advies

Als u een meningsverschil hebt met de juridisch specialist die u eenmalig juridisch advies gegeven heeft, adviseren wij u dat eerst met hem te bespreken. Wordt u het samen niet eens? Bezoek dan hier de website van DAS